Over Alkemade Makelaardij

Ons kantoor is gevestigd in het hart van de Randstad: in het sfeervolle Roelofarendsveen, gelegen aan het Braassemermeer. Ons werkgebied is vooral de gemeente Kaag en Braassem (waarbinnen Roelofarendsveen één van de dorpskernen is) en haar directe omgeving. Dit gebied staat voor vrij wonen in een landelijk en vooral waterrijk landschap. 

Ons klantenbestand is divers: lokale woningzoekers en –verkopers weten ons te vinden, maar ook veel mensen die zich nieuw in de regio willen vestigen doen een beroep op onze diensten. 

Ons team stelt zich voor

Drijvende krachten achter Alkemade Makelaardij zijn Angès van der Meer en Patricia Smits, goed voor enkele decennia ervaring in de makelaardij. Als u kiest voor Alkemade Makelaardij kiest u voor de persoonlijke aanpak van professionals. Aangezien ze allebei zijn opgegroeid in de regio en hier nog altijd naar volle tevredenheid wonen, kennen zij het werkgebied als geen ander.

Angès neemt de buitendienst voor haar rekening: van waardebepalingen, taxaties en bezichtigingen tot het plaatsen van verkoopborden op strategische plaatsen. In haar kofferbak ligt dan ook standaard een paar rubber laarzen. De binnendienstactiviteiten worden met veel zorg uitgevoerd door Patricia.

Uiteraard verstaan wij ons vak en we blijven actief op de hoogte van alle ontwikkelingen die van belang zijn voor de makelaardij. Wij onderscheiden ons echter door onze unieke kennis van de regio en onze persoonlijke aanpak. Een combinatie waardoor al veel klanten er voor kozen om gebruik te maken van onze diensten.

Alkemade Makelaardij staat voor:

  • Een persoonlijke aanpak
  • Flexibiliteit
  • Kennis van de lokale vastgoedmarkt
  • Eerlijk en realistisch advies
  • Enthousiasme voor de regio

Als VBO Makelaar bieden wij een persoonlijke aanpak gericht op de lokale markt, mét de voordelen van een sterke branchevereniging (VBO) achter ons.

In ons werk stellen wij de belangen van onze opdrachtgevers voorop. Onze ervaring is daarbij dat zij prijs stellen op openheid en eerlijkheid. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woning of om een taxatie, alle opdrachten worden door ons met de grootst mogelijke zorg en integriteit behandeld.

Wilt u meer informatie? Klik dan op ‘Contact’ of bel ons via telefoonnummer 071-3316438. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor: u vindt ons aan het Noordplein 16 te Roelofarendsveen.

Meer informatie?