Reacties van onze klanten

Verkoper Bruggestraat 13:
"Alkemade Makelaardij heeft mij bij de verkoop van mijn appartement op behulpzame en professionele wijze geholpen en voorzien van passend advies van intake tot overdracht".

Verkoper Spijkereiland 25: 
"Goede begeleiding van begin tot het eind. Goed bereikbaar. Snel reactie met vraag en antwoord. Kan het iedereen aanbevelen met hun in zee te gaan".

Verkoper Goudknop 20: 
"Ik kan Alkemade Makelaars zeer aanbevelen, ik heb inmiddels twee huizen via hen verkocht en ben hier zeer tevreden over! Professioneel en zeer vakkundig! Een aanrader!"

Koper Goudknop 20:
"Dank voor de foto en nogmaals ook voor het bloemetje (met sleutel, dat had ik in eerste instantie niet gezien). Ik heb je aanwezigheid bij beide bezichtigingen en de verdere administratieve afwikkeling van het koopproces zeer gewaardeerd".

Verkoper Watergang 95:
"Helemaal goed gegaan. Wij zij blij met de Alkemade Makelaardij. Alles duidelijk is en blijft goed gevoel".

Verkoper Noordeinde 189 A8:
“Fijn samengewerkt met deze makelaar. Inclusief de fotoshoot van mijn woning. De makelaar ging ook mee naar de notaris, dit was een toegevoegde waarde”.

Verkoper Klipper 4:
“Wij zijn fantastisch geholpen door het hele team! Zij helpen om goed voorbereid aan de verkoop te beginnen. Bij vragen altijd snel antwoord. Super service!”.

Verkoper Johan Sepershof 13:
“Prima op de hoogte gehouden en prima advies. Realistisch en uiteindelijk redelijk waar kunnen maken wat er beloofd was”.

Verkoper Meerkreuk 58:
“Prettige samenwerking, eigen initiatief, goede prijs en dus helemaal prima voor een zorgeloze verkoop”.

Verkoper Voorweg 48:
“Wij bedanken makelaar Alkemade voor de verkoop van ons huis te Nieuwe Wetering. Ook als onze aankoopmakelaar van het appartement Waterryck Roelofarendsveen. Het was een goede service en een hele fijne samenwerking”.

Koper Plantage 171 (aankoopbegeleiding):
“Van Alkemade makelaardij heeft mij snel en efficiënt geholpen. In zeer korte tijd waren zij bereid het volledige proces vakkundig en professioneel te ondersteunen. De kennis van de markt die zij bezitten is actueel en voor mij als koper van waarde geweest in het aankoop proces”.

Koper Zoutershof 38 (aankoopbegeleiding):
“Wij zijn fantastisch begeleid door Alkemade Makelaardij bij de aankoop van ons huis. Het was voor ons voor het eerst dat we een huis gingen kopen en dan is een goede makelaar wat ons betreft cruciaal. En we zijn uitermate tevreden met het resultaat: we wonen inmiddels al een aantal maanden met heel veel plezier in ons nieuwe huis!”.

Verkoper Pastoor Kwakmanlaan 113:
“Prettig contact en uiterst professioneel maar wel met een persoonlijke benadering! heel fijn om met hun samen je doel te bereiken!”.

Verkoper Schoolbaan 16:
“Zeer goede makelaar, contact verliep altijd goed ook tijdens de bezichtigingen. Er werd goed naar ons geluisterd en daar werd ook daadwerkelijk iets mee gedaan. Uiteindelijk het huis voor een goede prijs verkocht, terwijl het toch niet het meest makkelijk te verkopen huis was”.

Verkoper Leeuwerikhof 14:
“Mede door de styling adviezen van Ellen van Leeuwen en door de foto’s van Angès, is ons huis binnen een week verkocht. Fijne samenwerking met goede communicatie , snel contact en korte lijntjes... lekker “dorps” dus!!”.

Koper Leeuwerikhof 14:
“Down to earth, recht door zee... gewoon top!”.

Verkoper Anemonenstraat 7:
Goedemiddag dames,
We hebben een verzoek van jullie gekregen om te oordelen over de verkoop van het huis aan de Anemonenstraat. 
Nou, wij zullen dit zeggen dat wij heel erg blij met jullie waren.
Je kon altijd zo binnen lopen iedereen stond je vriendelijk te woord.
Nee het was in een woord super. Wij hebben geen Facebook, dus ik dacht ik doe het via email.
Ook die mevrouw van de styling was geweldig, ook een compliment dat is ook op zijn plaats denk ik.
Namens ons, in een woord bedankt
Fijne dag

Verkoper Rijnland 8:
“Na een goede voorbereiding, begeleiding en het gebruik maken van styliste Ellen van Leeuwen, op advies van Angès, hebben we onze woning zeer snel kunnen verkopen. Door Angès zijn erg mooie foto's gemaakt, waardoor de brochure er erg goed uitzag. Hierdoor was de presentatie op Funda ook erg mooi. Gedurende de verkoopperiode werden we goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. Ook in het proces van de notaris etc. werden we goed begeleid. De medewerkers op kantoor, Lotte en Patricia, waren goed op de hoogte. Wij bedanken jullie hartelijk voor de prettige samenwerking”.

Verkoper Waterryck 50:
“Mijn ervaring met Alkemade makelaardij is zeer positief. Angés heeft bemiddeld bij de verkoop van het appartement van mijn tante. Ik heb steeds goede adviezen gehad en de communicatie was duidelijk en plezierig. De door haar geadviseerde verkoopstyling door Ellen van Leeuwen was een goede stap voor een fraaie verkoopbrochure en mooie foto’s op de website. Ook na de voorspoedige verkoop was de begeleiding richting de notaris van toegevoegde waarde. Een prettige bijkomstigheid is dat ook de kopers zeer positief waren over de handelswijze van Alkemade Makelaardij”.

Verkoper Westmeerlaan 24:
“Wij wilden ons huis heel snel verkopen en hadden na het te koop zetten direct veel belangstelling. Angés wist alle afspraken binnen een week te regelen en daarna was ons huis gelijk verkocht. Super geregeld allemaal!”.

Verkoper Breitnerlaan 2/koper Dijkstraat 14 (combinatie verkoop/aankoop):
“Angés is zo'n fijne makelaar! Zo ontzettend veel kennis & heel fijn qua communicatie. Snel reageren en altijd even contact houden. Angés is onze aankoopmakelaar & verkoopmakelaar geweest en in beide gevallen zijn we meer dan tevreden. Wil je iemand die echt professioneel met je meekijkt, adviseert & alles voor je regelt? Schakel dan zeker Alkemade Makelaardij in”.

Verkoper Bruggestraat 13a:
“Hele goede ervaring bij zowel aan- als verkoop van een woning. Mijn complimenten!”.

Meer informatie?