Reacties van onze klanten

Verkoper Waterlelie 168:
Duidelijke informatie die op een prettige manier gegeven wordt. Korte communicatie lijnen, waardoor er snel antwoord komt op vragen. Huis werd snel en efficiënt verkocht, ik ben heel tevreden!

Verkoper 't Braassemhof 3:
Ons huis heeft lang in de verkoop gestaan, maar altijd bleef men positief, koppelde goed terug na een bezichtiging en hebben goed meegedacht over de verkoopstrategie. Stonden open voor onze ideeën. Ik kijk terug op een prettige samenwerking.

Verkoper De Watertoren 55:
Het contact met de makelaar was prima. Ik werd overal van op de hoogte gehouden. Na elke bezichtiging kreeg ik een belletje en werd ik bijgepraat.

Verkoper Kerkstraat 47:
Super makelaar, zou het iedereen aanraden. Goed overleg, juiste afstemming voor bezichtigen. Echt een aanrader als je je huis wil verkopen!

Verkoper Verlaat 60:
Vanaf het eerste tot het laatste moment goed, vakkundig en enthousiast geholpen. De zaken die wij over het hoifd zagen zijn door Alkemade makelaardij goed opgepakt zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan.

Koper Waterlelie 172:
Alkemade makelaardij heeft mij, na het een aantal keer alleen geprobeerd te hebben, geholpen bij de aankoop van een appartement. Zonder het doortastende optreden van Angès (en Patricia) was het vast en zeker ook deze keer weer niet gelukt. Professioneel, integer en met nét dat beetje extra hart voor de klant! Ik zou iedereen aanraden om met hen in zee te gaan. Zeker ook voor de aankoop van een woning in deze overspannen woningmarkt. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Verkoper Noorderhemweg 13:
Goed contact, snelle acties en waar nodig een fijne persoonlijke aanpak. Alle moeite is gedaan en naar tevredenheid is de verkoop voltooid! Zeker aan te raden!

Verkoper Kerkstraat 62d:
Een hele prettige makelaar. Alle meiden met wie we contact hebben gehad waren even vriendelijk en behulpzaam. Waar nodig werd er snel geschakeld en gehandeld. Heel fijn. Mochten wij ooit weer verhuizen kiezen wij zeker weer voor Alkemade Makelaardij.

Koper Veilingvaart 3 (aankoopbegeleiding):
Zeer pro-actieve makelaar. Uitstekende begeleiding vanaf begin van het aankoop-traject tot en met de overdracht.

Koper Zuidschans 8 (aankoopbegeleiding):
Makelaar met veel ervaring en enthousiame. Coummunicatie voor en tijdesn de verkoop verliep snel en soepel. 

Verkoper Voorweg 1:
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie! Goede makelaar, goed gevoel en contact met goede service. Ook een prettige manier van commmuniceren.

Verkoper Schoolbaan 42:
Wij zijn heel goed geholpen door het team. Onze woning was binnen no time verkocht en steeds als wij vragen hadden zaten zij er bovenop. Wanneer je goede en snelle service met een lach wil hebben bij de aan- en verkoop van een woning moet je bij Alkemade Makelaardij zijn!

Verkoper Lijsterhof 19:
Snel al het werk opgepakt. Professioneel gewerkt. Duidelijke communicatie naar ons en kopers. Als we weer een huis zouden verkopen zouden we weer daar heen gaan.

Verkoper Veenderdijk 1:
Goed contact en fijne begeleiding gedurende de gehele verkoopprocedure! Kundig team, dus erg tevreden.

Verkoper Schoener 19:
Pakt zaken snel op, is zeer punctueel en hebben veel kunde en kennis in huis! Ik zou Alkemade Makelaardij zeker aanbevelen. 

Verkoper Lucas van Leydenlaan 12:
We hebben Alkemade Makelaardij ervaren als deskundig , eerlijk en pro-actief. We zijn goed geadviseerd. Alle belangrijke zaken worden goed afgehandeld maar er is ook oog voor de kleine details. 

Koper Fransche Brug 29:
Plezierige en zeer deskundige begeleiding. Kent de markt goed. 
Prettige en snelle communicatie.
Hele aankoopproces verliep snel, met als resultaat een aantrekkelijke aankoopprijs.
Het kantoor geeft je het gevoel alsof je ze al jaren kent.
Tevreden over het totale proces; hielden constant goed de vinger aan de pols.
Complimenten.

Verkoper Burgemeester Vostersstraat 59:
Alles verliep heel soepel, er was veel duidelijkheid en ze zijn heel goed in wat ze doen. Het was een fijne ervaring met deze makelaars.

Verkoper Kerkstraat 62c:
Vriendelijk, klantgericht, goed bereikbaar, je kunt altijd bij hen terecht met vragen. Meedenkend en deskundig. Gewoon aan te raden!

Verkoper Schoolplein 22:
Het team van Alkemade Makelaardij heeft onze woning goed in de markt gezet, duidelijk plan van aanpak met de juiste informatie voor ons als verkoper. Gezien de animo voor de woning waren bezichtigingen snel in te plannen wat ook efficiënt gedaan werd zodat wij er zelf eigenlijk weinig last van hadden. Begeleiding tot en met de uiteindelijke overdracht maakte de gehele verkoop een prettig geheel. Een aanrader!

Verkoper De Oude Steegh 6:
Prima samenwerking met Alkemade Makelaardij. Goede kennis van de lokale markt. Vriendelijk, maar ook doelgericht en duidelijk.

Verkoper Oeverzegge 5: 
Angès is zeer gedreven, scherp en prettig in de omgang. Het contact was erg prettig, laagdrempelig en open. Altijd goed bereikbaar. Ook het contact met Patricia en Suzanne was prettig en naar tevredenheid. Zeer tevreden over het opstellen van de brochure en het uiteindelijke resultaat. Mooie foto's, plattegronden perfect opgesteld, logische opbouw en volgorde en goede presentatie. Namens een zeer tevreden klant van Alkemade makelaardij.

Koper Aak 11:
Duidelijke communicatie. Komt afspraken na. Deskundig. Goede sparringpartner. Zeer aan te bevelen en erg tevreden!

Verkoper Rembrandt van Rijnsingel 98:
Fijne, goede en duidelijke communicatie. De styling van Ellen was ook echt een toevoeging! Door kleine simpele aanpassingen en advies, die je zelf niet bedenkt, zag alles er perfect uit. Alkemade is zeer professioneel, discreet, vakkundig, mooie foto's, snel contact, goed advies en een duidelijke strategie. Een hele fijne samenwerking die ik anderen zeker aan kan bevelen! Bedankt!

Verkoper Stationshof 37:
Alkemade Makelaardij, een team die staat als een huis !
Klantgerichtheid, betrokkenheid, vakkennis en doelgericht. Dames klasse, een makelaardij waar de ver/koper voorop staat. Dat is Alkemade Makelaardij.

Verkoper De Watertoren 7a:
Wat een superkantoor is Alkemade Makelaardij. Alles wordt zonder omwegen gewoon goed en direct geregeld, ze weten waar ze mee bezig zijn. Begeleiding zonder toestanden, geen praatjes, gewoon handelen en doen wat nodig is. Geweldig!

Verkoper Galgekade 2a C25:
Vanaf dag een tot en met de dag van definitieve verkoop, is deze makelaar en haar medewerkers op een zeer prettige manier betrokken bij het verkoop proces. Bezitten accurate kennis van de plaatselijk markt. Deskundig advies. Een perfecte snelle terugkoppeling. Hulde. Heel veel dank.

Verkoper Van Fenemalaan 5:
We hebben de makelaar als heel prettig ervaren, ze zijn heel accuraat en duidelijk, weten goed wat belangrijk is.

Koper Cornelis Spronghplantsoen 36 (aankoopbegeleiding):
Deskundigheid van de dames van Alkemade Makelaardij echt top! Betrokkenheid met gevoel naar de koper / verkoper toe was echt super, en zeker staan zij hun vak. Tot in de laatste details. Alkemade makelaardij is echt een aanrader voor nieuwe ver/kopers.
Dames bedankt.

Koper Westeinde 33 (aankoopbegeleiding):
Angès en het team zijn zeer professioneel, ziet dingen welke je zelf over het hoofd ziet in de drukke tijd. Helpt bij het organiseren van keuringen, bouwkundig advies, taxaties, etc. Twee maal gebruik gemaakt van aankoopbegeleiding en bij het twee huis was het raak!

Verkoper Pastoor van der Plaatstraat 125b:
Zeer vakkundig geholpen bij het verkopen van mijn huis. Ook de communicatie met het kantoor verliep uiterst vriendelijk en proffesioneel.

Verkoper Leliestraat 4:
Zeer professioneel, goed bereikbaar, veel expertise en veel kennis van de omgeving. Het huis was heel snel verkocht. Heel tevreden.

Verkoper Noordeinde 189 A12:
Bedankt voor de fijne en rustige afhandeling! Het advies en de hulp. Top geregeld.

Verkoper Margrietlaan 10:
Wil jullie bij deze bedanken voor de soepele en probleemloze verkoop van mijn huis op Kaageiland. Voor de snelheid waarmee dat gepaard ging mijn dank!

Verkoper Stationshof 3:
Het contact met de makelaar verliep vlot, de verkoop van het huis ging relatief snel. De prijs die wij kregen was ongeveer wat we wilden. Dus wij zijn tevreden.

Verkoper Burgemeester Vostersstraat 40:
Contact verliep uitstekend, per app en telefoon, bij nieuws direct cntact. Goed meegedacht en geanticipeerd met de situatie. Heel prettig verlopen communicatie over de hele verkoopperiode.

Verkoper Elzenstraat 32:
Enorm betrokken. Snel schakelen en zeer prettig geholpen! Ze zijn echt een heel fijne makelaar. Blij dat zij dit allemaal met ons gedaan hebben.

Verkoper Spoorstraat 31:
De verkoop is netjes en met kennis van zaken verlopen. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de gang van zaken. En wat zeker belangrijk is: een enthousiaste uitstraling!

Verkoper Iepenstraat 8:
Bedankt voor jullie professionele en persoonlijke ondersteuning en aanpak bij de verkoop van ons huis. Jullie betrokkenheid was groot. We konden met al onze vragen bij jullie terecht. Onze dank en waardering is groot!

Verkoper Zuidweg 10:
Een hele prettige en proactieve samenwerking met de dames van De Alkemade Makelaardij. Ze zijn zeer goed op de hoogte van de markt, denken goed mee en zijn zeer creatief in het bedenken van oplossingen. De communicatie verliep uitstekend. Na elke bezichtiging werd ik volledig op de hoogte gebracht van het bezoek.

Verkoper Nachtegaallaan 7:
Super professionele begeleiding van de verkoop en altijd bereikbaar in even nog vragen op te lossen. Competent en op de punt-definitief aan te bevelen.

Verkoper Huigsloterdijk 259:
Alles naar wens verlopen door de deskundigheid van team van makelaardij Alkemade. Wij bevelen hun zondermeer aan.

Verkoper Meidoornstraat 6:
Wij zijn netjes geholpen en op iedere vraag kwam een antwoord en binnen een redelijke termijn. Ben zeer tevreden. Zijn allemaal vriendelijke dames.
Mijn advies zou zijn aan de makelaar, ga door waar je mee bezig bent.

Dochter van verkoper Noordveenweg 21:
Heel erg tevreden zijn wij over de dames van Alkemade Makelaardij. Wij zijn ze zeer dankbaar voor de hartelijke, persoonlijke zorg rondom de verkoop van de woning van onze vader, ons ouderlijk huis. Weer een zorg minder, wanneer je weet dat alles goed en met liefde en aandacht behandeld wordt.

Verkoper Schoener 146:
Wij hebben zowel aan als verkoop met deze dames te maken gehad, ik kan niet anders zeggen dat het allemaal goed geregeld was. Erg duidelijk en een goede communicatie! Zeker een aanrader.

Verkoper Oude Kerkweg 20:
Het contact met de makelaar was heel goed. Op elke vraag kwam een antwoord en ook zeer snel. Goeie hulp gekregen, het hele traject. Goeie kennis van de lokale markt. Gewoon super deskundige, aardige topdames.

Verkoper Geestweg 12:
Zowel mijn schoonmoeder als ik hebben het contact met jullie zeer op prijs gesteld, prima samenwerking en een goede begeleiding in alle fasen van de verkoop.

Verkoper Bruggestraat 13:
"Alkemade Makelaardij heeft mij bij de verkoop van mijn appartement op behulpzame en professionele wijze geholpen en voorzien van passend advies van intake tot overdracht".

Verkoper Spijkereiland 25
:
"Goede begeleiding van begin tot het eind. Goed bereikbaar. Snel reactie met vraag en antwoord. Kan het iedereen aanbevelen met hun in zee te gaan".

Verkoper Goudknop 20:
"Ik kan Alkemade Makelaars zeer aanbevelen, ik heb inmiddels twee huizen via hen verkocht en ben hier zeer tevreden over! Professioneel en zeer vakkundig! Een aanrader!"

Koper Goudknop 20:
"Dank voor de foto en nogmaals ook voor het bloemetje (met sleutel, dat had ik in eerste instantie niet gezien). Ik heb je aanwezigheid bij beide bezichtigingen en de verdere administratieve afwikkeling van het koopproces zeer gewaardeerd".

Verkoper Watergang 95:
"Helemaal goed gegaan. Wij zij blij met de Alkemade Makelaardij. Alles is duidelijk en het blijft goed gevoel".

Verkoper Noordeinde 189 A8:
“Fijn samengewerkt met deze makelaar. Inclusief de fotoshoot van mijn woning. De makelaar ging ook mee naar de notaris, dit was een toegevoegde waarde”.

Verkoper Klipper 4:
“Wij zijn fantastisch geholpen door het hele team! Zij helpen om goed voorbereid aan de verkoop te beginnen. Bij vragen altijd snel antwoord. Super service!”.

Verkoper Johan Sepershof 13:
“Prima op de hoogte gehouden en prima advies. Realistisch en uiteindelijk redelijk waar kunnen maken wat er beloofd was”.

Verkoper Meerkreuk 58:
“Prettige samenwerking, eigen initiatief, goede prijs en dus helemaal prima voor een zorgeloze verkoop”.

Verkoper Voorweg 48:
“Wij bedanken makelaar Alkemade voor de verkoop van ons huis te Nieuwe Wetering. Ook als onze aankoopmakelaar van het appartement Waterryck Roelofarendsveen. Het was een goede service en een hele fijne samenwerking”.

Koper Plantage 171 (aankoopbegeleiding):
“Van Alkemade makelaardij heeft mij snel en efficiënt geholpen. In zeer korte tijd waren zij bereid het volledige proces vakkundig en professioneel te ondersteunen. De kennis van de markt die zij bezitten is actueel en voor mij als koper van waarde geweest in het aankoop proces”.

Koper Zoutershof 38 (aankoopbegeleiding):
“Wij zijn fantastisch begeleid door Alkemade Makelaardij bij de aankoop van ons huis. Het was voor ons voor het eerst dat we een huis gingen kopen en dan is een goede makelaar wat ons betreft cruciaal. En we zijn uitermate tevreden met het resultaat: we wonen inmiddels al een aantal maanden met heel veel plezier in ons nieuwe huis!”.

Verkoper Pastoor Kwakmanlaan 113:
“Prettig contact en uiterst professioneel maar wel met een persoonlijke benadering! heel fijn om met hun samen je doel te bereiken!”.

Verkoper Schoolbaan 16:
“Zeer goede makelaar, contact verliep altijd goed ook tijdens de bezichtigingen. Er werd goed naar ons geluisterd en daar werd ook daadwerkelijk iets mee gedaan. Uiteindelijk het huis voor een goede prijs verkocht, terwijl het toch niet het meest makkelijk te verkopen huis was”.

Verkoper Leeuwerikhof 14:
“Mede door de styling adviezen van Ellen van Leeuwen en door de foto’s van Angès, is ons huis binnen een week verkocht. Fijne samenwerking met goede communicatie , snel contact en korte lijntjes... lekker “dorps” dus!!”.

Koper Leeuwerikhof 14:
“Down to earth, recht door zee... gewoon top!”.

Verkoper Anemonenstraat 7:
Goedemiddag dames,
We hebben een verzoek van jullie gekregen om te oordelen over de verkoop van het huis aan de Anemonenstraat. 
Nou, wij zullen dit zeggen dat wij heel erg blij met jullie waren.
Je kon altijd zo binnen lopen iedereen stond je vriendelijk te woord.
Nee het was in een woord super. Wij hebben geen Facebook, dus ik dacht ik doe het via email.
Ook die mevrouw van de styling was geweldig, ook een compliment dat is ook op zijn plaats denk ik.
Namens ons, in een woord bedankt
Fijne dag

Verkoper Rijnland 8:
“Na een goede voorbereiding, begeleiding en het gebruik maken van styliste Ellen van Leeuwen, op advies van Angès, hebben we onze woning zeer snel kunnen verkopen. Door Angès zijn erg mooie foto's gemaakt, waardoor de brochure er erg goed uitzag. Hierdoor was de presentatie op Funda ook erg mooi. Gedurende de verkoopperiode werden we goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. Ook in het proces van de notaris etc. werden we goed begeleid. De medewerkers op kantoor, Lotte en Patricia, waren goed op de hoogte. Wij bedanken jullie hartelijk voor de prettige samenwerking”.

Verkoper Waterryck 50:
“Mijn ervaring met Alkemade makelaardij is zeer positief. Angés heeft bemiddeld bij de verkoop van het appartement van mijn tante. Ik heb steeds goede adviezen gehad en de communicatie was duidelijk en plezierig. De door haar geadviseerde verkoopstyling door Ellen van Leeuwen was een goede stap voor een fraaie verkoopbrochure en mooie foto’s op de website. Ook na de voorspoedige verkoop was de begeleiding richting de notaris van toegevoegde waarde. Een prettige bijkomstigheid is dat ook de kopers zeer positief waren over de handelswijze van Alkemade Makelaardij”.

Verkoper Westmeerlaan 24:
“Wij wilden ons huis heel snel verkopen en hadden na het te koop zetten direct veel belangstelling. Angés wist alle afspraken binnen een week te regelen en daarna was ons huis gelijk verkocht. Super geregeld allemaal!”.

Verkoper Breitnerlaan 2/koper Dijkstraat 14 (combinatie verkoop/aankoop):
“Angés is zo'n fijne makelaar! Zo ontzettend veel kennis & heel fijn qua communicatie. Snel reageren en altijd even contact houden. Angés is onze aankoopmakelaar & verkoopmakelaar geweest en in beide gevallen zijn we meer dan tevreden. Wil je iemand die echt professioneel met je meekijkt, adviseert & alles voor je regelt? Schakel dan zeker Alkemade Makelaardij in”.

Verkoper Bruggestraat 13a:
“Hele goede ervaring bij zowel aan- als verkoop van een woning. Mijn complimenten!”.

Meer informatie?