Deeldiensten

Een belangrijk voordeel van onze dienstverlening: u kunt Alkemade Makelaardij ook inhuren voor een deeldienst.

Deeldiensten Verkoopbegeleiding:

Soms is het nog niet duidelijk hoe het complete traject er uit komt te zien en wilt u voorlopig even één aspect geregeld hebben. Of u bent zelf een eind gekomen, maar wil in de slotfase de stukken toch graag laten controleren door een professional die aan úw kant staat.

Onze deeldiensten kunnen variëren van een waardebepaling tot het uit handen nemen van onderhandelingen. Ook kunt u ons inhuren als u een betrouwbare partij nodig heeft om koopovereenkomst opstellen en/of te controleren. Of misschien wilt u een objectieve professional laten kijken naar de notariële stukken. Wij zijn flexibel en voeren deze deeldiensten graag voor u uit. In de meeste gevallen kunnen we u op korte termijn van dienst zijn.

Deeldiensten Aankoopbegeleiding:

Ook op het gebied van aankoopbegeleiding kan Alkemade Makelaardij deeldiensten voor u verrichten. Zo begeleiden wij bijvoorbeeld regelmatig oriënterende kopers bij een bezichtiging. Een ander voorbeeld van een dienst die u los kunt afnemen is het uit handen nemen van onderhandelingen, daarnaast worden wij ook vaak gevraagd om contractstukken te controleren.

Deeldiensten Verhuur:

Ook als u een woning of appartement wilt verhuren kunt u ons inhuren voor een deeldienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van de huurovereenkomst of de inspectie en sleuteloverdracht. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie?