Een aankoopmakelaar of toch zelf doen?

Aankoopbegeleiding

Als u een woning op het oog heeft die in de verkoop staat bij een van onze collega-kantoren, of misschien wel een pand dat zonder tussenkomst van een verkoopmakelaar verkocht wordt, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u niet te veel zult betalen. Daarnaast is het belangrijk dat de zaken goed geregeld worden.

Wanneer u ons inschakelt om de aankoopbegeleiding voor u te verzorgen, gaan we met u mee om de woning (nogmaals) te bekijken. Bij de waardering laten wij ons niet beïnvloeden door een geromantiseerde blik (het unieke plekje, de grote tuin of fraaie keuken, de originele glas-in-lood ramen etc.). Wij willen alles weten over de bouwkundige staat, de erfdienstbaarheden, ontwikkelingen in de omgeving, de staat van onderhoud en uiteraard de objectieve marktwaarde van het object.

Bij een appartement kijken wij ook naar de financiële positie van de Vereniging van Eigenaren (VVE) en de verplichtingen die u aangaat ten opzichte van deze vereniging.

Besluit u tot aankoop van de woning, dan voeren wij voor u de onderhandelingen. Verder begeleiden wij u bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en zullen wij u ter zijde staan bij de eindinspectie en de notariële oplevering van uw nieuwe woning.

Deeldiensten:

Ook op het gebied van aankoopbegeleiding kunt u ons inhuren voor een deeldienst.

Meer informatie?