Direct een afspraak maken? 071-3316438
 

Taxatierapport?


Een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed, dat is een taxatie. De meeste taxaties die wij uitbrengen, houden verband met de aanvraag van een hypotheek. Dat kan zijn voor de aankoop van een woning, ofwel een verbouwing, ofwel het oversluiten van een bestaande hypotheek. Maar dat is niet het enige doel waarvoor klanten bij ons komen voor een taxatie. Andere redenen waarvoor een taxatie nodig kan zijn: bezwaar WOZ-waarde, bepalen van de waarde bij een scheiding, of bij een erfenis.

De taxaties bij Alkemade Makelaardij worden uitgevoerd door Angès van der Meer. Zij is als Register-Taxateur ingeschreven bij het NRVT, het belangrijkste register voor makelaar-taxateurs in Nederland. Daarnaast is Angès aangesloten bij Validatie instituut NWWI zodat de rapporten die zij opstelt goedgekeurd en geaccepteerd worden door iedere geldverstrekker.

Een aantal kenmerken van de taxaties en werkwijze van Alkemade Makelaardij:

  • Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldvertrekkers in Nederland
  • Wij plannen de taxatie voor je in
  • Kennis altijd op peil door verplichte educatie
  • Je krijgt een gevalideerd rapport, aangevuld met alle essentiële bijlagen
  • Taxatierapporten worden digitaal en indien gewenst in hardcopy aangeleverd
  • Werkomgeving: Kaag en Braassem (met een kleine cirkel eromheen)

Wil je een afspraak voor een taxatie inplannen? Laat dan hieronder je contactgegevens achter we nemen contact op om een (bel)afspraak in te plannen.

Meer informatie?