Direct een afspraak maken? 071-3316438
 

Makelaarsdiensten


Je kunt ons ook inschakelen voor losse makelaarsdiensten, variërend van het opmaken van een koopovereenkomst tot losse begeleiding bij een bezichtiging, noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

WELKE MAKELAARSDIENSTEN ZIJN MOGELIJK?

Samen de bezichtiging doen bij aankoop
Het kopen van een huis is een spannende gebeurtenis, veel belangrijke zaken komen op je af. Door de bezichtiging samen te doen, kun jij je volledig concerteren op de voor jouw belangrijkste vraag: wordt dit mijn thuis? Wij kijken door een zakelijke bril naar de woning en letten op noodzakelijk of achterstallig onderhoud, eventuele gebreken en bijzonderheden in de omgeving. Na afloop krijg je ons advies en kun je goed voorbereid zelf de onderhandelingen aangaan. 

Plan een gezamenlijke bezichtiging

Second opinion
Je hebt een mooi huis gevonden. Toch zou je graag de mening van een professional krijgen, omdat je nog wat vragen of twijfels hebt. Als koper heb je weliswaar een onderzoeksplicht, maar je moet dan wel weten waar je op moet letten. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

Beoordeling vereniging van eigenaren VvE
Als je een appartement gaat kopen word je eigenaar van een deel van het gebouw en automatisch (verplicht) lid van de VvE (Vereniging Van Eigenaren). Daarom is het verstandig om je hierin te verdiepen. Hoe groot is het reservefonds? Is er een meerjarenonderhoudsplan etc.? Wij kunnen exact voor je uitzoeken hoe de VvE ervoor staat. Dat geeft zekerheid.

Advies openingsbod & Onderhandelingstactiek
Onderhandelen is moeilijk, zeker als het gaat om een grote aankoop zoals een huis. Emotie speelt een grote rol, je wilt niets liever dan eigenaar worden van jouw droomhuis. Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn bij de aankoop kunnen wij rationeler en met gebruik van meerdere tactieken de onderhandelingen gunstig beïnvloeden.

Onderzoek juridische aspecten
Bij het kopen van een huis spelen onderdelen van het recht, zoals Privaat- en Publiekrechtelijke aspecten, een belangrijke rol. Bijvoorbeeld bestemmingsplan, erfpacht, voorkeursrechten, gebruiksbelemmerende bepalingen en nog veel meer. We kijken op dit punt graag met je mee.

Koopovereenkomst opmaken
Je hebt zelf onderhandeld over je huis en een prachtige deal gesloten met de koper. Maar dan? De koopovereenkomst moet opgesteld worden, waarin alle gemaakte afspraken goed verwoord moeten worden. Wij kunnen dit stukje uit handen nemen. Dan weet je zeker dat alle gemaakte afspraken goed op papier komen en jij je volledig op de verhuizing kunt richten.

WEET JE NOG NIET ZEKER WELKE MAKELAARSDIENST JE NODIG HEBT?

Misschien lukt het nog niet direct om jouw zorgen en behoeften direct te matchen met onze deeldiensten. Je voelt aan dat je op een of meerdere gebieden hulp kunt gebruiken, maar je weet nog niet waar je ondersteuning je kunt gebruiken. Neem in dat geval gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?