Direct een afspraak maken? 071-3316438
 

Beoordelingen


Reacties van onze klanten
Verkoper Waterbies 6

Verkoper Waterbies 6:

Prettige communicatie, goed advies en een fijne samenwerking. Ik kan Angès en haar team van harte aanbevelen.

Verkoper Blijversweg 20

Verkoper Blijversweg 20:

Uiterst professioneel en zeer vriendelijk. Tijdens elke stap werd er met ons meegedacht en er werd continu gecommuniceerd naar ons waardoor we steeds op de hoogte waren van het verkoopproces. Een absolute aanbeveling!

Verkoper Van Harteveldstraat 8

Verkoper Van Harteveldstraat 8:

Altijd bereid om je te worden te staan, helpen meedenken en adviseren je graag op allerlei vlakken. Zijn zeer vriendelijk en hebben hart voor hun werk.

Verkoper Schoener 15

Verkoper Schoener 15:

Alkmade makelaardij heeft ons supergoed geholpen. Ons huis was supersnel verkocht. En alles is goed geregeld.

Verkoper Burgemeester Vostersstraat 44

Verkoper Burgemeester Vostersstraat 44:

De dames van Alkemade zijn punctueel, hartelijk en vakbekwaam. Ze geven erg veel aandacht aan de voorbereiding van het verkoop proces. Zo wordt er een styliste geregeld om tips te geven voordat de fotograaf komt.

Verkoper Venneperhof 60

Verkoper Venneperhof 60:

Wij vonden de samenwerking met Alkemade Makelaardij boven verwachting. Wij zijn zeer deskundig en uitermate behulpzaam begeleid in heel ons koop- en verkoop traject. Wij kunnen iedereen aanraden met dit kantoor samen te werken.

Verkoper Hoofdweg 2026

Verkoper Hoofdweg 2026:

Contact verliep heel goed.Altijd bereikbaar en bij vragen, snel antwoordt.Zeer behulpzaam en heel veel kennis mbt de verkoop van het huis.

Verkoper Noordhoek 11

Verkoper Noordhoek 11:

De makelaar hield ons gedurende het hele verkoopproces nauwkeurig op de hoogte. Na een bezichtiging volgde een appje met de bevindingen en de week daarna belden ze naar de gegadigde indien diegene nog niet had gereageerd. Vol lof!

Meer informatie?