Direct een afspraak maken? 071-3316438
 

Nieuwbouw: Hof van Wouwe


In Rijnsaterwoude wordt hard gewerkt aan een nieuwbouwproject van acht ruime twee-onder-één-kap-woningen: Hof van Wouwe. Duurzaamheid staat hier bovenaan, daarom zijn de woningen energieneutraal ontworpen en worden ze gasloos gebouwd. Hof van Wouwe staat voor rust en ruimte. Ruimte om te spelen en te genieten van het buitenleven in de geborgenheid van een dorp. De vrijheid om slootje te springen, kikkerdril te zoeken en vies te worden. Maar ook voor lange wandelingen, zeiltochtjes op het Braassemermeer of simpelweg een boek te lezen in de zonnige achtertuin. Rijnsaterwoude biedt de gemoedelijkheid van een dorp met de voorzieningen van grotere steden op steenworp afstand. Het beste uit twee werelden!

Wil je een verrassende twee-onder-een-kap woning met leuke tuin? Dan is dit jouw kans! De tuinen liggen op het zuiden met vrij uitzicht over het groen.
Alle acht woningen hebben een woonoppervlakte van circa 150 m² plus een garage en worden gebouwd op een royaal perceel van circa 400 m². En natuurlijk zijn de woningen gasloos en energieneutraal, met een uiterlijk dat past in de natuurlijke omgeving.

Ben je benieuwd naar de woningen in Hof van Wouwe en wil je meer informatie ontvangen? Bekijk de woningen via de projectwebsite of stuur ons een e-mail. 

Hof van Wouwe Inschrijven

Koopsommen: € 665.000,- - € 690.000,- v.o.n.

Ligging/ omgeving: 

Landelijk wonen in een waterrijke omgeving, met de grote steden binnen handbereik!

‘Hof van Wouwe’ is gelegen in het dorp Rijnsaterwoude, een gemoedelijk dorp in de gemeente Kaag & Braassem, gelegen tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden en aan de rand van het Braassemermeer. Een prachtige landelijke locatie, midden in het Groene Hart van de Randstad. 

De acht twee-onder-een-kap woningen worden gebouwd aan de Herenweg, met aan de voorzijde een heuse schaatsbaan en aan de achterkant een trapveldje en een kinderboerderij.

Het dorp biedt goede voorzieningen wat betreft onderwijs en kinderopvang: IKC het Woud. Daarnaast heeft Rijnsaterwoude een zwemstrand, buitensportfaciliteiten en een ijsclub Rijnsaterwoude heeft een actief verenigingsleven met veel betrokken vrijwilligers. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de nabijgelegen dorpen Leimuiden, Langeraar of Ter Aar, op zo’n 10 minuten rijafstand. Een uitgebreider winkelaanbod treft u in de winkelcentra van Alphen aan den Rijn of iets verderop in Nieuw Vennep of Hoofddorp. 

Rijnsaterwoude is vooral bekend vanwege haar waterrijke ligging aan het Braassemermeer. Vanuit hier heeft u een directe vaarverbinding met bijvoorbeeld de Westeinderplassen en de Kagerplassen, maar ook steden zoals Amsterdam en Leiden. De aanwezigheid van al dit water maakt de omgeving tot een ideaal watersportcentrum om te zeilen, zwemmen, roeien, surfen, kanoën of om met de sloep erop uit te gaan. Bij Jachthaven ’t Venegat kan een vaste ligplaats gehuurd worden waarmee vaartochtjes op de Zuid Hollands plassen onder handbereik liggen.

Daarnaast is het ook een heerlijke omgeving voor lange tochten, lopend of op de fiets. U zult verrast worden door de mooie natuur en omgeving. Na (of tijdens) zo’n tocht is het heerlijk uitblazen op één van de vele terrassen die de gemeente rijk is.

Bereikbaarheid:

Rijnsaterwoude is zeer centraal in de Randstad gelegen, direct aan provinciale weg N207. Via deze weg en de rijkswegen A4 en A44 zijn de steden Amsterdam en Den Haag, maar ook de kustplaatsen, binnen 30 minuten bereikbaar.

Op nog geen kilometer van Hof van Wouwe ligt een bushalte met uitstekende rechtstreekse verbindingen naar Schiphol en Alphen aan den Rijn.  

Meer informatie?