Direct een afspraak maken? 071-3316438
 

Over Alkemade Makelaardij


Wonen is een gevoel. Een woning kan op papier 100% aan je wensen voldoen. Pas als je over de drempel stapt weet je of een huis je thuis kan worden.

Daar zetten we ons bij Alkemade Makelaardij dan ook volledig voor in: jou helpen je perfecte thuis te vinden. We staan je terzijde met aankoopbegeleiding én bemiddeling bij de verkoop van je woning.

Ook in onze rol als verkoopmakelaar hebben we aandacht voor de woonwensen van de potentiële kopers. Voldoet een woning niet helemaal voldoet aan de woonwensen van de kandidaat kopers? Dan denken we ook met hen mee om te onderzoeken of die wensen wel in de woning gerealiseerd kunnen worden.

Kortom, we zijn er voor de verkoper én de koper!

Openheid, eerlijkheid en aandacht voor onze klanten staat bovenaan. Dat uit zich in: snel terugbellen, goed luisteren en vooral meedenken. Alles om tot het perfecte resultaat te komen.

Wij zijn gevestigd in het hart van de Randstad: in het sfeervolle Roelofarendsveen, gelegen aan het Braassemermeer. Roelofarendsveen is een levendig dorp  in de gemeente Kaag en Braassem, wat dan ook meteen ons werkgebied is.

Alkemade Makelaardij staat voor:

  • Een persoonlijke aanpak
  • Flexibiliteit
  • Kennis van de lokale vastgoedmarkt
  • Eerlijk en realistisch advies
  • Enthousiasme over de regio

Klantervaring:
"Zonder Alkemade makelaardij was deze droomwoning aan ons voorbij gegaan. Dankzij het snelle en deskundige handelen hebben wij toch de woning kunnen kopen. Zeer goede en duidelijke begeleiding waardoor wij Alkemade makelaardij zeker aanraden!"

Als VBO Makelaar in Kaag en Braassem bieden wij een persoonlijke aanpak gericht op de lokale markt, mét de voordelen van een sterke branchevereniging (VBO) achter ons.

Je kunt bij ons terecht voor alles wat met wonen te maken heeft. Van het vinden van een nieuwe woonplek, een woning verhuren, tot een taxatierapport of deeldienst. 

Wil je meer informatie? Klik dan op ‘Contact’ of bel ons via telefoonnummer 071-3316438. 

Liever afspreken? We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op ons kantoor: je vindt ons aan het Noordplein 16 in Roelofarendsveen. 

Meer informatie?