Direct een afspraak maken? 071-3316438
 

Over Alkemade Makelaardij


Wonen is een gevoel. Een woning kan op papier 100% aan je wensen voldoen. Pas als je over de drempel stapt weet je of een huis je thuis kan worden.

Daar zetten we ons bij Alkemade Makelaardij dan ook volledig voor in: jou helpen je perfecte thuis te vinden. We staan je graag terzijde bij de aankoop van je nieuwe woning.

Naast de begeleiding bij aankoop kunnen wij je ook helpen met losse makelaarsdiensten. Niet iedereen heeft immers behoefte aan de volledige begeleiding door een makelaar, want sommige dingen wil of kun je misschien zelf doen. We helpen je dan graag bij de onderdelen waar je wel hulp bij nodig hebt. Kijk hiervoor eens bij onze makelaarsdiensten.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een taxatie. Heb je een taxatie nodig bijvoorbeeld omdat je een nieuwe woning hebt gekocht, voor een verbouwing van je huidige woning, het oversluiten van een bestaande hypotheek of moet de waarde van de woning bepaald worden bij een scheiding of erfenis? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. 

Kortom, we zijn er voor jou!

 

Openheid, eerlijkheid en aandacht voor onze klanten staat bovenaan. Dat uit zich in: snel terugbellen, goed luisteren en vooral meedenken. Alles om tot het perfecte resultaat te komen.

Wij zijn gevestigd in het hart van de Randstad: in het sfeervolle Roelofarendsveen, gelegen aan het Braassemermeer. Roelofarendsveen is een levendig dorp  in de gemeente Kaag en Braassem, wat dan ook meteen ons werkgebied is.

Alkemade Makelaardij staat voor:

  • Een persoonlijke aanpak
  • Flexibiliteit
  • Kennis van de lokale vastgoedmarkt
  • Eerlijk en realistisch advies
  • Enthousiasme over de regio

Klantervaring:
"Zonder Alkemade makelaardij was deze droomwoning aan ons voorbij gegaan. Dankzij het snelle en deskundige handelen hebben wij toch de woning kunnen kopen. Zeer goede en duidelijke begeleiding waardoor wij Alkemade makelaardij zeker aanraden!"

Als VBO Makelaar in Kaag en Braassem bieden wij een persoonlijke aanpak gericht op de lokale markt, mét de voordelen van een sterke branchevereniging (VBO) achter ons.

Wil je meer informatie? Klik dan op ‘Contact’ of bel ons via telefoonnummer 071-3316438. 

Liever afspreken? We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek.

Meer informatie?