Stille verkoop

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn woning te koop staat. Een emotionele gebeurtenis, financiële zorgen of praktische bezwaren kunnen hiervan de reden zijn. Alkemade Makelaardij verzorgt dan een zogeheten stille verkoop van de woning. Geen bord in de tuin, geen plaatsing op internet, maar een zorgvuldige tactiek gericht op een directe match.

Met de eigenaren is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, zij open staan voor een bezichtiging. 

Hieronder treft u een overzicht aan van de woningen(en) in stille verkoop:

Vrijstaande woning in het Buitengebied van Kaag en Braassem

Een unieke woning op een schitterende locatie! Wat is er zo uniek? Het is een woning met geschiedenis en een prachtig vrij uitzicht over polderlandschap. Gebouwd in 1934 en twee jaar geleden aan de achterzijde uitgebouwd met een woonkeuken en een heerlijke serre. Dus ook in de winter kan er op een behaaglijke manier van het uitzicht genoten worden. 

Rondom de woning ligt een met liefde verzorgde tuin. Deze grenst aan polderwater, waar vaak zwanen of allerlei soorten eenden in zwemmen. Kortom, een bijzonder object op een bijzondere locatie. 

Enkele kenmerken:

  • Inhoud 440 m³
  • Woonoppervlak 135 m² 
  • Perceeloppervlak 872 m²
  • Globale indeling: woonkamer, woonkeuken, serre, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Twee slaapkamers en overloop/werkplek op de eerste verdieping. Bergruimte: diverse houten schuurtjes bieden ruimte voor bv. tuingereedschap en overige tuinspullen.

Vraagprijs € 590.000,-- k.k.

Uitzicht polder

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan telefonisch contact met ons op dan zullen we u meer vertellen over de woning en wellicht een afspraak maken voor een bezichtiging. 

Meer informatie?