Onze woning verhuren?

Wij helpen u graag bij de (tijdelijke of structurele) verhuur van uw woning.

Wij komen langs op locatie om u te adviseren.  Daarbij nemen we met u door wat u wel én niet voor ogen staat bij het verhuren van de woning. We informeren u over de regelgeving waar u zich als verhuurder aan moet houden.
Als u ons de opdracht heeft verstrekt, verzorgen wij een uitgebreide verhuurbrochure en de presentatie van de woning in onze etalage. Hiervoor regelen wij de fotoshoot, (eventuele) styling van de woning en het maken van plattegronden.

Ook zal de woning op internet gepresenteerd worden: op onze eigen website, op VBO.nl (de website van de branchevereniging) en van daaruit volgt automatische verspreiding over de grote woningzoeksites zoals Funda, Jaap, zoekallehuizen etc. Ook de sociale media (zoals Facebook) kunnen worden ingezet bij het bereiken van een zo groot mogelijke doelgroep.

De zoekers uit ons bestand worden door ons per e-mail op de hoogte gebracht van ons nieuwe aanbod. Ook worden grote bedrijven en relocation bureaus ingelicht. Zij zijn belangrijke spelers op de huurmarkt, bijvoorbeeld omdat zij vaak tijdelijke woonruimte zoeken voor medewerkers uit het buitenland.

Deze inspanningen leiden natuurlijk tot bezichtigingen. Potentiële huurders worden in uw woning rondgeleid en ontvangen uitgebreide informatie. Wij houden u na iedere bezichtiging op de hoogte van het verloop.

Met al deze voorbereidingen is het vinden van een geschikte huurder een kwestie van tijd.
De huurder wordt vooraf door ons gescreend door middel van een identiteitsbewijs en diverse documenten. Wij stellen de huurovereenkomst voor u op en lopen deze met u door.
Op de dag waarop de huurovereenkomst ingaat, begeleiden wij u bij de inspectie en de sleuteloverdracht aan huurder.

Deeldiensten:

Een belangrijk voordeel: u kunt ons ook inhuren voor een deeldienst, bijvoorbeeld het opstellen van de huurovereenkomst.

Meer informatie?