Verkoopstyling

Natuurlijk ziet uw huis er goed uit. Maar de meeste woningen kunnen toch net iets extra’s gebruiken om op te vallen in de markt. Met verkoopstyling plaatst u de ‘puntjes op de i’. Door potentiële kopers een idee te geven van de mogelijkheden van de woning, neemt de interesse absoluut toe. Dit heeft zowel voordelen voor de verkoopfoto’s als bij de bezichtigingen. Niet zelden wordt op basis van de presentatie op internet besloten of er een afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt.

Wij werken hierin samen met Plan E Verkoopstyling. Zij omschrijven het als volgt: “Verkoopstyling is de techniek om zo goed(koop) mogelijk een woning verkoopklaar te maken en zodanig aan een breed publiek te presenteren dat deze snel wordt verkocht/verhuurd tegen de hoogst mogelijke prijs.”

Styliste Ellen heeft een scherp oog voor stijl en detail en kan met minimale investeringen al een groot effect bereiken. Geen overbodige luxe, aangezien niet iedereen in staat is om door de persoonlijke smaak van de huidige eigenaars heen te kijken. En wie eenmaal ‘doorklikt’, komt meestal niet meer terug… Verkoopstyling is gericht op het bereiken van een grotere doelgroep.

Veel verkopers wonen zelf nog in de woning. We willen echter niet uw spullen laten zien, maar de ruimtes. Plan E Verkoopstyling helpt u met het doeltreffend verkoopklaar maken van uw huis: opruimen, vaststellen van benodigde klussen/kleine reparaties, en vooral: ruimtes inrichten waar ze voor bedoeld zijn.

Verkoopstyling is een subtiele zaak en met recht een vak apart. Onze ervaring is dat het professioneel verkoopklaar maken van de woning een mooie presentatie oplevert en dus meer verkoopkansen creëert.

Meer informatie?